Atatürk İlkokulu

Vizyon: “Can suyu veren eller, tohumdan meyveye duran fideler”

Misyon: Biz; bütün öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, özgür ve özgün düşünceye sahip, bilimsel, akılcı, mantıklı ve eleştirel düşünen, sorgulayıcı, risk alabilen, problem çözme becerisi kazanmış ve çevresini etkileyebilen, etkili iletişim kurabilen, kendine ve başkalarına değer veren, milli birlik ve beraberlik duyguları içerisinde yüksek karakterli vatandaşlar olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.00
Isınma: Kaloriferli olup yakıt olarak kömür kullanılmaktadır
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0332 771 2210

WEB - https://halkapinarataturkio.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi 107415 Sokak Halkapınar/Konya

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İlçe 4500 nüfuslu olup doğa güzelliği olan bir yerdir.Halkın geçim kaynağı kiraz,vişne,üzüm,elma vs gibi meyve yetiştiriciliği üzerinedir.

Adres - Bahçelievler Mahallesi 107415 Sokak Halkapınar/Konya

Ulaşım İlçemizden Ereğli ilçesine, Sabah Saat 8.00 ile Akşam 18.00 saatleri arasında her saat dolmuş çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul İlçe Merkezinde olup,Konya Merkeze 165 Km,Ereğli´ye 15 Km Mesafededir